Kaleido star
2 participanți
lovely-anime :: ANIME :: Kaleido star
Pagina 1 din 1
Kaleido star
Este unul dintre anime-urile mele preferata il recomand oricui.Grafica e buna, sunt multe personaje din care poti sa-ti alegi pe forumuri ( ), itr-un cuvant e excelent.Preferatele mele sunt Sora, May si Layla, imi plac mult mult pentru ca:
Sora-lupta pentru visurile ei, e draguta
Layla-un exemplu bun de urmat, e mai stricta
May-are un caracter puternic, e luptatoare
Sora-lupta pentru visurile ei, e draguta
Layla-un exemplu bun de urmat, e mai stricta
May-are un caracter puternic, e luptatoare
Éclair- Mesaje : 114
Data de înscriere : 17/10/2008
Varsta : 30
Localizare : Japan
Re: Kaleido star
E preferatul meu!o grafica excelenta,shi mi-a luat sufletul de la prima vedere
Desi e fantasy unele tehnici la trapez se pot indeplini!Preferata e Sora,personajul principal care a sosit la America pentru a evula pe scena Kaleido Stage.!De la inceput nu e primita ba chiar si respinsa,deoarece nu a fost la auditie!.Ia demonstra Laylei ca poate ramine si a fost acceptata!A trecut prin antrenamente grele si invidia adversarilor.!Cu toate ea a putut demonstra ca poate si a intrecut-o pe May bachiar si pe Layla!A cistigat inimile tuturor................
Desi e fantasy unele tehnici la trapez se pot indeplini!Preferata e Sora,personajul principal care a sosit la America pentru a evula pe scena Kaleido Stage.!De la inceput nu e primita ba chiar si respinsa,deoarece nu a fost la auditie!.Ia demonstra Laylei ca poate ramine si a fost acceptata!A trecut prin antrenamente grele si invidia adversarilor.!Cu toate ea a putut demonstra ca poate si a intrecut-o pe May bachiar si pe Layla!A cistigat inimile tuturor................
lovely-anime :: ANIME :: Kaleido star
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum