Buna tuturor !!
+3
Kitty
Kyky Ignis
Lina Inverse
7 participanți
Pagina 1 din 1
Buna tuturor !!
Hello everybody!Eu sunt Cristina,si am aprope 14 ani ,sunt din Craiova.Nu prea stiu ce sa va spun despre mine,adica sunt glumeata ,toata lumea imi zice ca sunt de gasca si cateodata mai sunt si rbd(rebelA).Probabil ca sunt cea mai lenesa persona care o cunosc eu pana acu.Well imi place aventura ,sunt in stare sa urc pana in varful celui mai mare munte doar ca sa ma distrez.Pai nu prea imi place scoala desi am note bune,porfesorii cred cas un ingers ,dar nu stiu ce fac in pauze ,cel mai mult imi place sa trantesc usile de la clasele celorlati .Asa ce sa va mai zic sunt o mare fana anime,majiritatea animeurilor care-mi plac sunt:Slayers, Blood+, Bleach, Naruto , Naruto Shippuuden, Death Note, Elfen LIED, Tokko, Perfect Girl Evolution , Midori no Hibi, School Days, Ouran High School Host CLUB , Shakugan No Shana1,2 , Ah My Goddess, Happy Lesson Advance, Green Green Tv, DearS, Air, Trigun, Gallery Fake, Chobits, D.N. angel, F.M.P , F.M.A, R.O.D, Spiral, Blue Gender, Kiddy Grade, Jigoku Shoujo, Paradise Kiss, Honey and CLOVER, Simoun, Kannazuki no miko, Loveless, Gravitation, Yami no Matsuei, Sukisyo, Gakuen Heaven etc.Imi place sa compun ficuri cel mai mult de groaza.Cam atat despre mine.Daca aveti intrebari va raspund cu placere.
Lina Inverse- Mesaje : 46
Data de înscriere : 18/10/2008
Re: Buna tuturor !!
Heya there Lina mea ...distractie placuta iti doresc si succes la RPG-it...happy posting and no spam
Multumesc tuturor de intampinare !
Lina Inverse- Mesaje : 46
Hey there^^.....se pare ca iar sunt intarziata....>.<....anyway.....happy fun and have posting^^.....
Blauen Rosen- Mesaje : 94
Data de înscriere : 19/10/2008
Deh yo si mai intarziata , gomen.Etto bine ai venit pe forum!Sa te distrezi!Happy posting!^_^
Ayzumi- Mesaje : 92
Welcome calduroas!Postari placute mai departe stii!
Mie cunoscuta descrierea ta oricum sunt 99% ca te cunosc daca imi raspunzi la urmatoarea intrebare ap te stiu!
1.Cum ai vrea sa mori?
2.Si ce muzica asculti?
Mie cunoscuta descrierea ta oricum sunt 99% ca te cunosc daca imi raspunzi la urmatoarea intrebare ap te stiu!
1.Cum ai vrea sa mori?
2.Si ce muzica asculti?
Welome here Lina!Distractie la maximum si multe postari!Have a fun!Intrebari nu am (apropo sa nu cerdeti ca is nebuna ca urez welcome tuturor dinaintea mea...)
Rosario- Mesaje : 55
Data de înscriere : 03/11/2008
Varsta : 30
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum